KC Limburg

De vereniging voor hond en baas in de regio Parkstad

Train & Fun

De 'Train & Fun' vindt plaats op de late zaterdagochtend en is een combinatie van themalessen. Aan bod komen onderdelen uit de Cirkeltraining, Flyball, diverse hindernissen/balancetoestellen en uitdagingen voor de hondenneus (zoals Hondendenksport en Zoekspelletjes). Elementen uit de Gehoorzaamheidstraining komen binnen deze cursus terug in vorm van leuke oefeningen uit de DogDance en het aanleren van trucjes.
001 TrainFun cursus 002 TrainFun cursus

Gewoon leuk bezig zijn met elkaar - dit is belangrijk. De 'Train & Fun' wordt niet afgesloten met een examen.

"Fun & Train" is geschikt voor alle honden maar omdat we in een groep met andere honden en mensen (samen)werken en ook los van de lijn bezig zijn is enige basisgehoorzaamheid een vereiste (minimaal Gehoorzaamheid 1). De cursus is juist ook bedoeld voor oudere honden van elk trainingsviveau om de band met de hond verder uit te breiden. Iedereen werkt in zijn eigen tempo en op zijn eigen niveau.Onze Kynologisch Instructeur Angela Bruynswyck is ook gecertificeerd instructeur voor Cirkeltraining en Hondendenksport.

Bezoek ons ook op youtube voor impressie filmpjes
Vanwege gezondheidsredenen ligt de 'Train & Fun' in 2017 even stil maar zal in het voorjaar van 2018 weer van start gaan.


ik wil me inschrijven voor de Train & Fun cursus

0
0
0
s2smodernHet is nog mogelijk om in te schrijven voor de interessante lezing
"Waarom doet mijn hond zo?"
door gedragstherapeute
Dominique Verschuren
op maandag 22-01-2018

We starten maandag 5 maart en
zaterdag 10 maart 2018 weer
met onze voorjaarscursussen.
Via deze website kunt u zich
hiervoor inschrijven.
 

Agenda

Instructeurs inlog