KC Limburg

De vereniging voor hond en baas in de regio Parktstad

Algemene contactgegevens
Secretariaat KC Limburg
t.a.v. Dhr. G. Jacobs
Dr. M. Klompéstraat 24
6374 HZ LANDGRAAF

Bankgegevens
ABN AMRO Bank
IBAN: NL36ABNA0406736626
BIC: ABANL2A
t.n.v. KC Limburg te Landgraaf

Cursuscoördinator
Voor alle informatie betreffende cursussen, kunt u terrecht bij onze cursuscoördinator Ietje te Lam-Peters. Zij verzamelt alle inschrijvingen en verdeelt iedereen in de desbetreffende cursusgroep.
Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de voorkeurswensen, maar deze kunnen nooit gegarandeerd worden. Mochten er bij de inschrijvingen fouten of onzekerheden geconstateerd worden, neemt ze contact met de desbetreffende persoon op.

Voortijdige afmeldingen (i.v.m.wachtlijsten) of afmeldingen voor de rest van de cursus dienen ook via haar te geschieden!

Coördinator workshops / lezingen  etc.
Voor alle informatie betreffenden workshops, lezingen & seminars, dient u zich via Activiteiten in te schrijven.
Alle evenemten worden ook geplaatst op onze Facebook pagina, maar de inschrijvingen worden alleen via de website in behandeling genomen.
Angela Bruynswyck is hierin onze coördinator.

Iedere maandag- en woensdag avond en zaterdag ochtend tijdens de cursus bent u van harte welkom op de Rimburgerhoeve te Landgraaf.
Kom gerust een keer kijken naar onze cursussen en trainingen om een indruk op te doen.

Bestuur & instructeurs.

Voorjaars cursussen