KC Limburg

De vereniging voor hond en baas in de regio Parkstad

Gezinslidmaatschap € 15,- per kalenderjaar

De cursussen Puppy, Gehoorzaamheid 1 tot en met Gehoorzaamheid 3, bestaan elk uit 10 lessen ( eventuele reserve les 11 ) en 1 examen. Aan het eind van de cursus wordt tijdens het examen een verslag gemaakt (een cijferlijst met een toelichting) op uw voortgang door uw instructeur. Bij de diploma-uitreiking krijgt iedereen het examenverslag en een diploma voor de geslaagden. De groepswinnaars krijgen altijd een leuke attentie.

De kosten van deze cursus zijn : € 80,- exclusief lidmaatschap

Het gezinslidmaatschap is wel verplicht!

Bij de cursus Obedience beginners, Obedience I, Obedience II en Obedience III wordt de cursusduur en examendatum nader vastgesteld.

Deze cursus duurt langer en begint ongeveer in Maart en duurt tot einde Oktober (Examen). De kosten van deze cursus zijn €135,- exclusief examengeld en aanvragen werkboekje. Instappers in Juni (na behalen Gehoorzaamheid 3-diploma) betalen € 67,50- en eventueel examengeld. Het examengeld bedraagt € 25,-

Bankgegevens
ABN AMRO Bank