KC Limburg

De vereniging voor hond en baas in de regio Parkstad

Werving
KC Limburg is een vereniging die draait op vrijwilligers. Ter versterking van ons team zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Voor diverse functies en taken zoeken wij gedreven mensen met passie voor mens en hond!

Instructeurs
De KC Limburg is altijd op zoek naar goede instructeurs voor met name gehoorzaamheidscursussen. Heb je (nog) geen ervaring of opleiding, maar ben je wel oprecht geïnteresseerd in de fijne kneepjes van het “vak”? Ook dan is een reactie welkom. Natuurlijk zetten wij geen onervaren mensen voor de groep, maar er zijn mogelijkheden om zowel intern als extern een opleiding te volgen. Wanneer je je opgeeft als instructeur (in-opleiding) gaan wij ervan uit dat wij je na je opleiding wekelijks twee uur les kunnen laten geven.

Evenementen & Activiteiten
Ook tijdens evenementen en activiteiten maken wij veel gebruik van vrijwilligers welke zich inzetten voor allerhande werkzaamheden. Ook deze groep zuiden wij graag uitbreiden met een aantal "oproepkrachten"

Vrijwilligerswerk
De KC Limburg is een vereniging welke draait op vrijwilligers. Het gaat hier dus niet om betaalde functie(s). Wel bieden wij prima "secundaire arbeidsvoorwaarden".

Heb je interesse ?
Neem contact dan contact met onze voorzitterEerste lezing bij
KC Limburg
staat weer gepland.
Infoavond
Voedingsavond &
Tandgeneeskunde
Schrijf je snel in

meer info

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Instructeurs inlog